(063) 428 69 94

Чорнозем або торф: що використовувати і де?

Чорнозем або торф: що використовувати і де?

Дуже часто люди ставлять питання, звідки ми веземо чорнозем і торф?

Торф верхівковий ми знімаємо на полях Обухівського та Гостомельського району, перемішуємо його з піском і доставляємо самоскидами від 5 до 30 тонн. Верхову торфо-крихту добре використовувати як розпушувач для глинистого ґрунту, щоб розм’якшити її. Дуже часто його замовляють для газону, перемішуючи його в пропорції з чорноземом.

Купити торфо-крошку Ви можете, зателефонувавши нам за телефонами, вказаними на сайті.

Торф низинний ми видобуваємо при виторфовці ділянок і осушення озер в Обухівському і Бориспільському районах. Восени готуємо бурти, а навесні доставляємо його самоскидами. У більшості низинний торф замовляють для виснаженого ґрунту (чорнозему), тому як наявність гумусу в нашому торфі 12.8%, pH водний 7.20, так само його дуже часто замовляють для теплиць.

Купити торф низинний Ви можете, зателефонувавши нам за телефонами, вказаними на сайті.

Чорнозем луговий і почвогрунт ми знімаємо в Броварському районі.

Чорнозем для ділянки

В озелененні чорнозем служить як основний родючий ґрунт для посадки всіх видів рослин (квітів, чагарників, хвойних дерев, плодоносних дерев, декоративних рослин і т.д.)

Дуже часто для дерев і чагарників в чорнозем підмішують 15-25% низинного торфу, для квітів та декоративних рослин підмішують 10-20% верхового торфу. Для газону ми рекомендуємо використовувати чистий чорнозем, тому що у нашого чорнозему гумус 10%, pH 7 – він ідеально підходить для посадки газону. Для того що б Вам підрахувати потрібну кількість кубів ґрунту – необхідно помножити довжину на ширину ділянки і помножити на висоту шару, який Ви буде укладати. Обов’язково потрібно врахувати, що після посіву трави Ви укатуєте чорнозем садовим катком до 6-7 сантиметрів.

Купити чорнозем Ви можете, зателефонувавши нам за телефонами, вказаними на сайті.

Ґрунт на підсипку ми так само можемо доставити на Ваш об’єкт, так як одним з головних напрямків нашої компанії бути розробка котлованів. У нас завжди є в наявності суглинок, глина, супісок, супісок. При великих перепадах або ямах на ділянці – істотно дешевше буде засипати їх грунтом на підсипку, а поверх підсипати чорноземом.

Купити грунт на підсипку Ви можете, зателефонувавши нам за телефонами, вказаними на сайті.